II. Bánhidai disznótor és kolbásztöltő verseny
Program:
9:00 óra
a kolbásztöltő verseny megnyitója
10:00 óra
látvány disznóvágás, feldolgozás
14:00 óra
a kolbásztöltő verseny eredményhirdetése
A helyszínen kóstoló vásárolható 1900 forint/adag áron.
(Benyó Húsbolt – Pásku Tibor)
Választék:
pecsenyehús + kenyér | bánhidai sültkolbász + kenyér + mustár | májashurka + savanyú + kenyér | húsos káposzta + kenyér | hagymásvér + kenyér
Büfében kapható: forralt bor, sör, üdítő, kávé
(Prekla Duó Kft.)
Kolbásztöltő verseny
A kolbásztöltő versenyre legalább 3 fős csapatok jelentkezését várjuk.
A nevező csapatoknak a művelődési ház udvarán biztosítunk helyet, asztalt és vizet, valamint 5 kg vagy 10 kg friss kolbászhúst és belet.
A többi kellékről a csapatok gondoskodnak (hagyományos kézi daráló, töltőgép, fűszerek, kések, vágódeszka, edények, kézmosáshoz lavór és minden egyéb szükséges eszköz).
Nevezési díj:
5 kg hús választása esetén 10000 forint
10 kg hús választása esetén 20000 forint
A nevezési díj tartalmazza az 5 kg vagy 10 kg friss kolbászhúst és belet.
Az elkészült kolbászból egy szál kostólót kell leadni 13:00 óráig.
Nevezési határidő: 2024. február 2.
Nevezni a banhidabaratikor@gmail.com email címen lehet a nevezési díj egyösszegű befizetésével.
Helyszíni nevezésre nincs lehetőség.
A levélben kérjük, jelezzék az induló csapat nevét, létszámát
és a választott hús mennyiségét (5 kg vagy 10 kg).
A nevezési díjat kérjük, az alábbi számlaszámra utalják:
63300099 – 14912966
Közlemény: a csapat neve.
További információ:
Dobozi Gábor
+36 20 925 8720